7/8/09

Kuda ku lari gagah dan kacak



It's been a long time tak update blog ni. Sebab ape blog ni tak update? haaa. itu kite tak tahu. Okayh. Since aku dah lame tak update, byk bende aku nak taip. Tp bile aku bukak je blog ni baru start nak compose. Ilang plak bende2 aku nak taip. Adoi!.


Baik. First kawan2 aku suh update blog ni. Dorang tatau ape aku buat skang. Dorang tatau aku di mane dan ke mane aku menghilang. Okayh. Dengar sini rakan2 sekalian. Aku baru je balik dari majlis Maikel Jeksen. Tp sebelum gi Majlis Maikel Jeksen tu aku bz ngan hal2 peribadi. Ok. Berhenti mengarut setakat ni.

Sekarang ni serious plak. Hari ni aku gi amek kete aku kat batu 3 shah alam. Kenape aku gi amek kete? haaa. aku pon tak bitau. Ok. Kerete aku kene masok bengkel. Ada la skit nak touch up kulat2 serta spora2 di kereta aku tu. ok. 9 hari tanpa kereta. agak sakit. tp tak brape sakit sbb ada sahabat2 yang sudi membantu disamping meminjam kereta mak aku.

hoho. ok. berbalek kepada cite aku amek kerete tadi. Kete sume da ok da. Cume central lock tadi problem. Aku da sampai giant shah alam baru prasan. so lepas balek dari giant tu aku gi la bengkel tu balek. 10 minit perjalanan. sampai la aku kat bengkel tu balek. then cite la problem kat tokei tu. dia suh gi minum2 teh dlu. then aku pon gi la lepak minum2 dlu. aku nampak la sorang pak cik ni. dok mundar mandir kat situ. pastu aku cube jadik peramah la. tanye pak cik tu. Ape cite pak cik? pak cik tu cakap. Tak de cite. Ngah tunggu member main kuda kat blakang. Omg! kuda ku lari gagah berani. aku lepak la sembang2 pnye sembang. igtkan member dia tu orang cine ke ape. tgk2 tua kerepot da. melayu plak tu. haha. siap cau bagi salam lagi. adoii. tu la perkara aku cube ketengahkan sebenarnye. intro je panjang. waokwoakwa. jadik bagi pakcik2 yang sedang berkuda kudaan. cube la abiskan masa ngan bende lain. wat malu orang melayu je. haha

p/s : 2 ari lepas baru tgk cite GADOH. mmg best. haaha






5 comments:

dalila said...

gadoh mmg terbaik beb!
abg angkat aku berlakonn tuh :)

just an ordinary miracle! said...

bile nak bagi cite tuh.. ishh.. dah la dalila.. nak promote diri sendiri ar tuh..

Aizat said...

yes dalila. sume orang abg angkat ko. haha

to anies : eh. aku tak bagi lagi ke? haha

Zahiah Abdul Manaf said...

tak best lahh citer tu...(walaupun tak tengok lagi..hikhihkhik)

- Gie - said...

tu la pasal..
xbest lgsung kn.. (walaupun x tgk lg ;p)